Ett brett utbud av behandlingar

Låt våra specialutbildade terapeuter ta hand om dig. Vi har behandlingar för hela kroppen som får dig att känna dig som en ny människa.

Selma Spa har ett av de största utbuden av behandlingar i Norden, närmare 30 stycken. Hela 30 behandlingsenheter finns att tillgå och dessa är i sin tur uppdelade på två salonger. Våra terapeuter är specialutbildade inom sina respektive områden, vilket våra gäster kan se som en säkerhet för att de ska få en så njutbar och effektiv behandling som möjligt.

Våra behandlingar är mycket efterfrågade. Du bör därför boka dina behandlingar i samband med att du bokar din vistelse. Får du förhinder vill vi gärna att du avbokar din behandling senast dagen innan.

Kom gärna klädd i badrock eller lösare klädsel. För att vi ska kunna ge dig en behandling som passar just dig, är det viktigt att du informerar oss om du är allergisk, äter medicin, eller är gravid. Våra hudterapeuter skräddarsyr sedan behandlingarna efter dina behov och väljer produkter från Elemis, bareMinerals eller Elizabeth Arden PRO.

Öppettider i salongen
Mån - Fre     10.00 - 19.00
Lör              09.00 - 19.00
Sön             09.00 - 17.00

Våra priser
Ordinarie pris
Fredag - Söndag
Rabatterat pris
Måndag - Torsdag
När du bokar behandlingen via selmaspa.se är det alltid till det rabatterade priset oavsett tidpunkt.

För bokning och mer information
+46(0)565-166 10 (mån-fre 8.00-18.00)
reservation@selmaspa.se

Är du osäker på vilken eller vilka behandlingar som passar just dig? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en behandling som passar just dig och dina behov.

Avbokningspolicy för behandling
Vid utebliven behandlingstid debiteras hela kostnaden. Avbokning sker senast 24h innan.